skip to Main Content

Heb jij een bedrijf waar men hun pakketje kan volgen en wil je die promoten zodat men bekend wordt met je bedrijf en wat je doet, dan kun je het adverteren op een website.

In deze advertentie informeer je mensen over je bedrijf, men kan lezen over alles wat je bedrijf inhoudt en wat je wilt bereiken met jou bedrijf; ook kan men lezen wie de oprichter is, waar en hoeveel verschillende locaties er zijn. Het is belangrijk dat in de advertentie het heel duidelijk is wat het doel van dit bedrijf is, zodat men weet wat ze kunnen verwachten. Er moet ook contact informatie erin voorkomen, zodat men je kan bereiken als ze vragen hebben.

 

Welke website kan je gebruiken

De website die je kunt gebruiken voor het adverteren van jouw bedrijf is infotracker.nl

Deze website heeft alles over de actuele status van een pakket kunnen volgen: hoe het pakketje wordt vervoerd, het volgen van het pakketje in real time, je ziet precies waar het pakketje is, er staat ook duidelijk hoelang het duurt voordat het pakketje bij jou is. Verder kom je op deze website ook te weten waar het pakketje begint. Er wordt ook uitgelegd hoe je aan een tracking nummer kan komen.

Meer vragen ga naar: infotracker.nl

 

Back To Top