skip to Main Content

Waarvoor we staan

Deze site is speciaal voor jou gemaakt waar je aan de hand van het pakketnummer of referentienummer kunt achterhalen waar jouw pakket op dat moment zit. Wij willen graag dat je jouw pakket op tijd aan huis krijgt. We hebben de site speciaal opgericht, zodat je gerust kunt zijn over je pakket. Als hij is aangekomen zul je zelf zien dat hij in een goede staat is. Vroeger kon men niet nagaan waar jouw pakket is, dus je maakt je zorgen. Maar gelukkig kun je dit nu bekijken met de moderne technologie. Wij bieden jou als klant de mogelijkheid om op je gemak de status van je pakket te volgen. Dit geeft, jou een gerust gevoel. Wij zijn heel betrouwbaar en veilig bezig met het tracken.

 

Doel

Het doel van infotracker.nl is om mensen een beeld te geven over de pakketstroom. Je kunt simpelweg zien waar jouw pakket naar toe gaat voordat hij bij jou aankomt. In geval er iets raar jouw, opvalt, kun je gelijk contact met ons opnemen. Wij treden gelijk op, zodat jouw pakket niet verloren gaat of elders beland. Bij ons op de website kun je dit gemakkelijk achterhalen. Je hoeft niet meer te bellen of te wachten wanneer je een medewerker tegenkomt om te weten waar jouw pakket is. Met de moderne technologie is dit nu zelf te bekijken. Ongeacht je locatie kun je achterhalen waar jouw pakket is, zolang je maar over internet beschikt. Wij weten precies wat jij als klant verlangt en maken het daarom makkelijk voor jou.

 

Klant staat centraal

Bij ons staat de klant centraal. Wij bieden een goed service. De website is zodanig gemaakt dat je niet met vragen komt het is heel makkelijk en duidelijk. Wij zorgen ervoor dat de pakketten netjes afgeleverd worden. Boze klanten zijn niet prettig daarom leveren wij de pakketten precies zoals je dat hebt afgegeven aan ons. Al jouw gegevens staan opgeslagen en wordt nooit verstrekt aan anderen. Zonder toestemming van jou op papier mag dit niet. Indien er een schade zit aan jouw pakket is het ons taak om te achterhalen waar dit gebeurd is en eventueel vergoeden. Want bij het inleveren van jouw pakket was dit in goede staat.

 

Ons webshop

Infotracker.nl is heel makkelijk. Je hebt alleen jouw pakketnummer of referentienummer nodig om jouw pakket te traceren. Ons website slaat jouw gegevens niet op. Elk keer als je jouw pakket wilt tracken kun je dit doen door de nodige gegevens in te vullen. Je kunt andere jouw gegevens niet geven om te tracken. Als dat toch gebeurt dan wordt jouw gegevens gewist. Dit is een overtreding en je kunt erop gestraft worden.

Back To Top