skip to Main Content

Veilig je pakket volgen doe je zo

Maak jij je zorgen of je pakket veilig aankomt? Gelukkig kun je nu gerust zijn over je pakket. Dankzij de info tracker weet jij precies waar jouw pakket zit. Je kunt de ontvanger ook gerust stellen dat hij onderweg is en nog enkele dagen kan duren. Als het ook nog te lang duurt, kun je ook even tracken als het te lang ergens hangt of juist de verkeerde richting opgaat. Zodat je gelijk aan het belletje kunt slaan.

De moderne technologie

Met de tijd worden we allemaal ongeduldig. Jij ook, dit gebeurt vanwege modernisering. Goed dat infotrack nu actief is. Tegenwoordig wil je alles op tijd hebben zoals is afgesproken. Helaas kunnen we pakketten niet zo snel verzenden, maar wij stellen jou wel gerust door het te laten tracken. Hierdoor ben je ook op je gemak en gerustgesteld. Als je weet waar jouw pakket is, heb je ook al een beeld wanneer hij aankomt. Je zit te twijfelen als het misschien bij iemand anders is gegaan en die persoon het open heeft gemaakt. Al je kostbare spullen ben je in 1 keer kwijt. Maar gelukkig kun je nu gerust pakketten versturen.

Betere service

Voordeel voor het volgen van jouw pakket is dat het een betere service geeft aan klanten. Als dit er niet was zouden klanten steeds bellen en vragen hoe het zit met de levering. Maar door het tracken kunnen zij dit zelf zien. Zo weet je precies wanneer jouw pakket aankomt en ben je die dag thuis om het te ontvangen. Vroeger was dit vervelend, want je verloor je dagen zomaar door te wachten, terwijl het nog lang niet aankomt. En andere zijn niet eens thuis om te controleren wanneer het pakket aankomt.

Tracken pakket

Hoe kun je online de status van je pakket volgen? Als je een pakket verzendt krijg je een bewijs met een code erop. Dit is de code die je kunt tracken. Deze code mag je verder alleen aan je ontvanger geven. Als het gaat om tracken ga je niet exact de locatie kunnen zien. Je kunt alleen statussen bekijken, enkele hiervan zijn:

  1. Het verzenden is vertraagd
  2. Je kunt je pakket afhalen bij een ophaalpunt
  3. Je pakket is afgegeven aan je buren
  4. Jouw pakket is al afgegeven
  5. Je kunt jouw pakket verwachten op een bepaald datum
  6. Niemand aangetroffen, we komen een ander keer
  7. Jouw pakket is onderweg

 

De statussen hangen ook af van het soort pakket. Want als het gaat om persoonlijke of belangrijke documenten dan gaat dit niet naar je buren, maar komen we terug om dit persoonlijk af te geven. De exacte locatie van je pakket is niet te zien, maar wel de huidige locatie van de bezorger, de richting  kilometer afstand, de route die hij heeft afgelegd en snelheid van het voertuig. Dit alles gebeurt met hulp van GPS.

Het online bekijken van jouw status is zeer betrouwbaar. Niemand kan dit doen zolang jij zelf de code aan derden geeft. Het traceren bespaart, jou heel veel tijd. Want als dit er niet was zou je steeds moeten bellen. De belkosten worden hoog, want je moet wachten totdat alle gegevens zijn doorgenomen om te kunnen traceren. Terwijl het online traceren van je status makkelijker is en overal te controleren is. Zolang je maar over internet beschikt.

Het traceren heeft veel hulp aangeboden in het samenleven. Door het online traceren wordt aan de behoefte van de klant voldaan. Indien er iets mis gaat, wat wij niet willen. Maar in zo een situatie heb je altijd nog tijd om snel een ander pakket op te sturen. Dankzij het online bekijken van je status wist je waar het mis ging om snel op te lossen. In alle tijden van twijfel kan er contact genomen worden met het bedrijf, zodat er geen verdere misstappen ontstaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top